Op zoek naar een fiets?

Stop dan met zoeken

Nieuw

Ben je op zoek naar een stevige stadsfiets of naar een trendy fietsje? Kom dan snel kijken naar onze selectie fietsen die wij beschikbaar hebben. Wij hebben fietsen van onder andere Batavus, Azor, BSP, Van Hullsteijn en Bakfiets.nl  in onze showroom staan. Voel je vrij om even langs te komen en een proefrit te maken op één van onze fietsen.

Tweedehands

Liever een tweedehands fiets? Waarom kom je dan niet even langs om te kijken wat wij beschikbaar hebben? Elk jaar verkopen wij een deel van onze Batavus Personal Bike ex-verhuurfietsen. Deze zijn voorzien van terugtraprem of handremmen met 3 versnellingen. Alle fietsen zijn voorzien van een AXA slot en hebben drie maanden garantie. Onze tweedehands fietsen zijn op het hoogste niveau nagelopen voordat ze onze winkel verlaten. Je hebt gegarandeerd  een goede fiets voor een goede prijs.

Op maat gemaakt

Naast de verkoop van nieuwe en tweedehands fietsen, bouwen wij fietsen naar wens; van klassieke stadsfiets tot fixie, van vintage racefiets tot bakfiets. Ook als je fiets niet bij ons is gekocht helpen wij je graag, zodat je veilig en tevreden de weg op kunt. Uiteraard kunnen wij je ook adviseren hoe we jouw fiets kunnen verbeteren.

Accessoires

Bij MacBike vind je een uitgebreid assortiment aan accessoires voor op je fiets. Wij verkopen diverse maten fietstassen, vrolijke kinderhelmen, heldere fietsverlichting en stijlvolle zadels. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan overige accessoires waarmee we je fiets geheel naar jouw wens kunnen maken.