Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Macbike Privacy Statement

Jouw privacy is belangrijk voor ons en daarom informeren we je graag over hoe we met jouw gegevens omgaan via deze privacyverklaring.

PERSOONSGEGEVENS

Persoonsgegevens die wij verwerken
MacBike verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruikmaakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres (alleen noodzakelijk bij online reserveringen)
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Gegevens over uw internetbrowser en apparaat type

Persoonsgegevens die wij tijdelijk in bezit houden, maar niet verwerken:

  • In geval van een huurovereenkomst zonder contante borg: kopie credit card
  • Alleen gedurende de huurovereenkomst nemen wij een identiteitsbewijs in bewaring wanneer u geen credit card heeft. Wij verwerken dit document niet. Ook maken wij geen kopie.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.