Boek een tour met een privé gids

Ben je met een grote groep? Boek een tour voor jou op maat gemaakt.

Havens en architectuur

Deze fietstour brengt je naar het internationaal bekende Oostelijk Havengebied en de aangrenzende stadsdelen met veel interessante moderne architectuur. Je fiets over de eilanden Java, Borneo, KNSM en Sporenburg waar je havengebouwen ziet tussen bijzondere stedenbouw.

3 uur

Waterland

Ten noorden van Amsterdam ligt het pittoreske Waterland met haar uitgestrekte groene weiden. De Waterlandtour brengt je in het karakteristieke polderlandschap en voert je langs waterwegen, windmolens en unieke dorpjes met veelal oude boerderijen en houten dijkhuizen.

4 uur

Grachtengordel

Leer Amsterdam kennen als het Venetië van het Noorden en ontdek de mooiste plekjes van de binnenstad. Met deze fietstocht fiets je langs de Amsterdamse grachten en over bruggen in het historische centrum van de stad. Onderweg zie je grachtenpanden in uiteenlopende bouwstijlen.

2,5 uur

Educatie

Deze tour is een combinatie van geschiedenis, architectuur en modern Amsterdam. De gids vertelt je over belangrijke herkenningspunten en feiten van de stad.

Food & Drinks

Waar in Amsterdam hebben ze de lekkerste haring, Amsterdamse gerookte ossenworst, kaas en jenever, patat, bier en Amsterdams zuur?  De gids neemt je mee op een fietstocht en er wordt ook geproefd.