Ga mee met een van onze fietstours met gids

Fiets je liever met een gids? Ga dan mee met onze dagelijkse fietstours.

Stad (kort)

MacBike - Amsterdam canals

Bezoekers die met een gids op pad willen, kunnen mee met een dagelijkse fietstocht door het centrum van Amsterdam. Onze gidsen voeren je mee naar tal van bezienswaardigheden en geven historische en recente informatie over de stad. Je bezoekt bekende plaatsen als het Vondelpark, het Museumplein, de Magere Brug… en nog veel meer!

Vanaf eind april 2019 stappen onze gidsen weer op de fiets om 10u, vanaf locatie MacBike Oosterdok, Oosterdokskade 63a (vlakbij het Centraal Station).

Waterland (kort)

Deze toertocht brengt je naar het mooie landelijke Amsterdam-Noord. Onze gidsen nemen je mee naar bijzondere plekken en geven historische en recente informatie over de stad en het gebied Waterland. Je ziet typische Hollandse boerderijen, een klassieke molen… en nog veel meer!

Engels & Spaans

Stad (lang)

MacBike - Amsterdam canals

Ga mee met onze uitgebreide fietstocht door het centrum van Amsterdam. Deze excursie brengt je naar de beroemdste plekjes waar je meer te horen krijgt over het roemrijke verleden van Amsterdam, vanaf de 17e eeuw tot aan de stad van vandaag. Je bezoekt highlights en minder bekende interessante plekjes.