Laat je leiden met onze audiogidsen

Haal meer uit je fietstocht met onze gratis audiogidsen

Wilde Stad

Een unieke fietstocht langs filmlocaties uit de film De Wilde Stad. Laat je de stad zien vanuit een totaal nieuw perspectief, namelijk dat van de onopgemerkte inwoners: de vele ongetemde dieren in de urban jungle van Amsterdam.

Ontdek de leefomgeving en maak kennis met de patatmeeuw, de vinex-vos, reigers, ratten, rivierkreeften en vleermuizen. Volg de route en stop op de locaties om de filmpjes te activeren.

  • Fietstocht van 27 kilometer (4u en 40 min)
  • Startpunt: MacBike Centraal Station
  • Op de locaties kun je het bijbehorende filmfragment te zien.
  • Als je gaat fietsen, zet dan je koptelefoon af

Je kunt de audiogids online gebruiken via izi.TRAVEL, of op je smartphone via de izi.TRAVEL app. Volg deze drie stappen: (1) download de gratis izi.TRAVEL app op je smartphone. (2) Zoek naar ‘De Wilde Stad‘ in de zoekbalk (3) Download de audiotour voor onbeperkt offline gebruik.

Haven en architectuur

Deze fietstour brengt je naar het internationaal bekende Oostelijk Havengebied en de aangrenzende stadsdelen met veel interessante moderne architectuur. Je fietst over de eilanden: Java, Borneo, KNSM en Sporenburg waar je havengebouwen ziet tussen bijzondere stedenbouw. Deze eilanden en het aangrenzende gebied zijn in 20 jaar gegroeid tot een moderne woonwijk en telt zo’n 20.000 inwoners.

Je kunt de audiogids online gebruiken via izi.TRAVEL, of op je smartphone middels de izi.TRAVEL app. Je krijgt met de smartphone toegang tot de audiotour in drie eenvoudige stappen: (1) download de gratis izi.TRAVEL applicatie op je smartphone. (2) Zoek naar ‘Bicycle Tour: Old Harbour & Modern Architecture’ in de zoekbalk (3) Download de audiotour voor onbeperkt offline gebruik.

Waterland

Ten noorden van Amsterdam ligt het pittoreske Waterland met haar uitgestrekte groene weiden. Deze audiogids brengt je in het karakteristieke polderlandschap en voert je langs waterwegen, windmolens en unieke dorpjes met veelal oude boerderijen en houten dijkhuizen.

Je kunt de audiogids online gebruiken via izi.TRAVEL, of op je smartphone middels de izi.TRAVEL app. Je krijgt met de smartphone toegang tot de audiotour in drie eenvoudige stappen: (1) download de gratis izi.TRAVEL applicatie op je smartphone. (2) Zoek naar ‘Bicycle Tour: Experience Waterland’ in de zoekbalk (3) Download de audiotour voor onbeperkt offline gebruik.