Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Public Bike

Public Bike Partner

MacBike biedt ondernemers in Amsterdam de mogelijkheid een steentje bij te dragen aan een leefbare, schone stad met de fiets als icoon. Met het Public Bike-partnerprogramma kunnen hotels en bedrijven hun gasten en medewerkers een MacBike fiets ter beschikking stellen om Amsterdam te verkennen of zich snel en makkelijk te verplaatsen.

Hotels

Wil je aan hotelgasten fietsen verhuren, maar niet investeren in nieuwe fietsen en geen banden plakken? MacBike heeft hiervoor een oplossing: Public Bike. Met Public Bike kun je zelf fietsen verhuren. Hiermee bied je gasten een extra service én creëer je extra inkomsten.

Hoe het werkt
MacBike plaatst rode MacBike kwaliteitsfietsen met handremmen, versnellingen en twee goede sloten bij het hotel. Gasten kunnen deze fietsen huren. MacBike verzorgt alle onderhoud en reparaties: onze fietsenmaker komt regelmatig langs met onze nieuwe elektrische bus. Een receptiemedewerker van het hotel sluit snel en eenvoudig online een verhuurcontract af. Hierdoor is de administratie van de fietsverhuur volledig geautomatiseerd. De opbrengst van de verhuur is voor een groot deel voor het hotel.

De voordelen voor hotelgasten
Hotelgasten ervaren het gemak van een fiets die klaarstaat bij hun hotel. Ze hoeven de fiets niet op te halen en in te leveren en zijn niet gebonden aan openingstijden van onze verhuurlocaties. Hotelgasten ontvangen een gratis MacBike stadsplattegrond waarmee ze zelf de stad op de fiets kunnen ontdekken. Of ze kunnen op pad met een van onze tien prachtige fietsroutes door Amsterdam en omgeving. Hotelgasten kunnen mee met de MacBike fietstour met gids die elke dag om 14.00 uur start vanaf onze MacBike vestiging op Centraal Station. Deze tour kost slechts 13,50 euro, kent geen minimum aantal deelnemers en reserveren is niet nodig.

Bedrijven

Moeten medewerkers zich snel kunnen verplaatsen in de stad? Dan is de fiets een ideaal vervoermiddel. Wil je niet investeren in de aanschaf van fietsen en niet opdraaien voor het onderhoud? Dan heeft MacBike een mooie oplossing: Public Bike. Ideaal voor bedrijven en musea met werknemers die op verschillende locaties in de stad moeten zijn en goed, snel en betrouwbaar vervoer willen.

Hoe het werkt
MacBike plaatst rode MacBike kwaliteitsfietsen met handremmen, versnellingen en twee goede sloten bij het bedrijf of museum. Medewerkers mogen deze fietsen gebruiken. MacBike verzorgt alle onderhoud en reparaties: onze fietsenmaker komt regelmatig langs met onze nieuwe elektrische bus. MacBike sluit een passende diefstalverzekering voor de fietsen af.

De voordelen voor medewerkers
Medewerkers kunnen zich op een eenvoudige manier snel in de stad verplaatsen en hebben met een goed servicecontract geen omkijken naar de fiets.

WAAROM MACBIKE ?

SERVICE

Geef je gasten het comfort van de hotelfiets. Wij maken het makkelijk voor de receptionisten met ons online systeem.

GEDEELDE OMZET

Jij rekent de zelfde prijs als ons, alleen jij behoudt een deel van de omzet.

MAKKELIJK BOEKEN

Gebouwd voor jouw comfort. Verhuur een fiets binnen één minuut.

FIETSEN BINNEN EEN WEEK

Wanneer jij besluit om voor onze service te kiezen kunnen wij de fietsen binnen een week leveren.

SNELLE REPARATIES

Raak onder de indruk van onze monteurs. Reparaties zijn binnen een paar dagen gemaakt en krijgen een maandelijkse check.

GRATIS KAART VAN AMSTERDAM

Wij bieden jouw gasten een gratis kaart aan van Amsterdam.

Screenshot 2020-03-17 at 14.22.21
Screenshot 2020-03-17 at 14.22.08